Visjon

logo
DEN BESTE
SERVICE
Inforegns visjon er å yte best mulig service til våre kunder.

Vi tar i bruk alle våre ressurser for å hjelpe deg å sørge for en sikker fremtid for din bedrift.
Spisskompetanse
Vi byr på spisskompetanse innenfor alle våre tjenesteområder; regnskap, lønn, fakturering, årsoppgjør og rådgivning. Vi har fokus på å være faglig oppdaterte til enhver tid. Spisskompetansen er bærebjelken i selskapet vårt og det gjør oss til dine beste rådgivere.
Erfaring
Alle våre regnskapsførere er erfarne i faget og er flinke til å støtte seg på hverandre for å levere på best mulig måte til alle våre kunder. Vi har fått gå mange bedrifter i sømmene. Det gjør oss i stand til å se likhetstrekk mellom bedrifter som lykkes. En slik overføringsverdi gir oss godt grunnlag for å gi relevant og riktig rådgiving på en effektiv måte - til akkurat deg.
Engasjement
Vår visjon er å hjelpe deg å få til en sunn og lønnsom drift av ditt selskap. For å få til dette går vi tett på. Vi vet at det er verdiskapende for begge parter. Modellen vi jobber etter forutsetter at ansvarlig regnskapsfører involverer seg betydelig i alle oppdrag. Sånt blir det lidenskapelige regnskapsførere av.
Forståelse
For å kunne gjøre en god jobb for våre kunder, setter vi vår lit til å kjenne og forstå deres virksomhet, utfordringer og muligheter. Vi bruker tid og gjør et grundig arbeid for å ha en optimal kompetanse på deg og ditt selskap.
God hjelp for en sikker framtid
Vi skal være et av dine viktigste verktøy for en veldrevet bedrift – et verktøy som bygger på erfaring, forståelse og nysgjerrighet. Vi lærer din bedrift å kjenne som ingen andre for å kunne hjelpe deg på best mulig måte.